Chokoladekursus

Er du chokoladeelsker? 

Nu kan du komme til et sjovt og ikke mindst lærerigt eftermiddagsevent, hvor der afholdes et tre timers kursus i chokoladeforståelse og fremstilling. Kurset indledes således, at du bliver introduceret for chokoladen og tilmed får et indblik i dens historiske baggrund - som en af de mest handlede råvarer på verdensplan.

Lav verdens lækreste chokolade! 

Alle deltager vil efter at være blevet inddelt i grupper, aftale hvilke opskrifter der arbejdes med. 
Eksempler på opskrifter kunne være:

• Temperering af chokolade og fyldte/støbte chokolader med spændende fyld 
• Macarons med citron og hvid chokolade-ganache
• Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund, skum og kvalitetschokolade
• Chokoladefondants
• Sarah Bernhardt
• Trøfler med Bailey’s
• Chokoladetærte med bagt chokoladecreme
• Mørdejstærte med bagt chokoladefyld
• Påskeæg/skildpadder med fyld

Afslutningsvis vil der være fælles præsentation af de varierende chokoladetyper samt testsmagning på lækkerierne. Vi runder af med aha-oplevelser med henblik på teknikker og metoder.

Det praktiske

Du vil få smagsprøver og et samlet hæfte med de nye opskrifter med hjem.

Skulle du være interesseret i aftensmad, tilbyder vi sandwiches eller dagens varme ret for kr. 50,00 pr. person. Skal dog bestilles 2-dage forinden kursusstart.

Ønsker du mere information eller vil du tilmelde dig i en fart? Så udfyld formularen øverst på siden og bliv kontaktet af udbyderen.

Om udbyder

  • Udbyder: Erhvervsskolerne Aars
  • Telefon: 9698 1000
  • Kursuslængde: 3 timer
  • Kursussprog: Dansk
  • Kursus startdato: Løbende
  • Kursus lokation: Aars, Nordjylland
  • Pris for kursus: 300 DKK*

* Husk 125,00 kr. til råvarer pr. person.

Vil du høre mere om kurset?

Hvad sker der ved at ønske kontakt?

  • Den kursusansvarlige ringer dig op
  • Du får de informationer, du søger
  • Du får mulighed for at tilmelde dig direkte

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Tag kurset hvis du vil:

  • Lære at lave smækker-lækker chokolade!
  • Få udvidet dit chokolade repetoire!
  • Lær om chokoladen historie og typer

Ring og hør nærmere!

Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer gerne dine spørgsmål


Ring til os på 9698 1000

21ep1o33tnkhitcb_250_250.gif.jpeg