Økonomi

 

Kunne du tænke dig at forbedre dine økonomiske evner og færdigheder, få simplificeret de mange tal og få styr på nøgletallene? Hvad end det er i karrierebetonet, personlig eller forretningsorienteret øjemed, hjælper vi dig med at navigere i de mange muligheder, således du kan vælge det helt rigtige fag- Hos Kurser og Uddannelser har vi sat en ære i at levere danmarks bedste kurser og uddannelser, så tag endelig for dig i buffetten af muligheder. 

 

 

Klar til at styre økonomien?

 

Har du flair for tal, excel og økonomiske nøgletal? Eller vil du bare gerne kunne lægge et fornuftigt etableringsbudget for din nye idé som iværksætter? Måske vil du bare gerne få styr på privatøkonomien og balancere de indadgående og udadgående posteringer. Økonomi er uundgåeligt i alt hvad vi foretager os, hvorfor det er så vigtigt. Undgå mange af økonomiske konsekvenser med nye færdigheder, metodikker og evner. Sort på hvidt, tal efter tal hjælper vi dig med at nå i mål med dine økonomi drømme, så vælg det kursus- og eller uddannelse som passer præcis til dig og dine ønsker. 

 

Bliv selvsikker i din skolegang, uddannelse eller arbejde. Lær at bygge avancerede excel-ark og udbyg dine præsentationer med fantastiske projektioner for succes - eller fiasko, baseret på konkrete nøgletal. Vi tilbyder alt fra individualiserede fag til eksamensforberedelse i HA erhvervsøkonomi, til grundlæggende bogholderi og finansiel rådgivning, lønberegning og rapportering, kontraktstyring, regnskabsstyring i forskellige facetter, It- og økonomi samt likviditetsstyring og bredere forståelse for danske realkreditobligationer. 

 

Grundlæggende vil vi gerne agere supporterende faktor for dig, som vil videreudvikle dig selv og din personlige udvikling. Indenfor økonomi guider vi dig gennem danmarks bedste kurser og uddannelser, således det er nemt og bekvemt for dig at vælge de korrekte fag- og fagmoduler.