Forhandlingsteknik

 

Forhandlingsteknikker gør sig brugbare og gældende for os alle sammen. Situationerne forfølger os hele livet og vi forhandler alle hver eneste dag. Kunne du tænke dig at blive en dygtigere forhandler, lukke flere handler og opnå bedre bedre gennemslagskraft overfor andre? Vi guider dig gennem de forskellige muligheder nedenfor. Invester i din personlige udvikling og scor dig selv et fordelagtigt afkast på karrieren. 

 

 

Gaven til dig selv

 

Forhandlingsteknikker er værdifuld viden og vigtige værktøjer hos enhver vinder. I hvor høj grad vil du gerne fuldføre dine projekter, nå i mål og realisere dine drømme? Forhandlingsstyrke hjælper dig til at nå dine mål, realisere dine drømme og få succes med det du forhandler — og ikke blot "forventer" eller "fortjener". 

 

Forhandlingsteknikker- og metoder er indiskutabelt effektive, uhyre relevante og så er det bare fedt at være god til at forhandle. Hvad end kurset er for dig som gerne vil højne, effektivisere og forbedre karrieren og de dertilhørende jobmuligheder eller for dig, som bare gerne vil vinde stribevise af debatter, vælge filmene i biografen eller bestemme navnet på den lille. Med udgangspunkt i kurserne vi tilbyder, har du mulighed for at du vil blive bedre til at præsentere gennemføre og modstå modparters taktikker, manipulation og pres. Dine forhandlinger vil fremover og med stor sandsynlighed, ende ud i anstændige aftaler accepteret af begge parter. 

 

Der er mange fede fordelene ved at erhverve sig kompetente kompetencer indenfor forhandlings-spacet. Bliv en moderne Don Draper og tjen flere penge på bundlinjen, opnå endnu mere indflydelse og en forstærket gennemslagskraft. Vi sætter rammerne med de bedste kursusudbydere i landet, så du er forsikret evnen til at omsætte viden, analyser og teori til præstationer i praksis. På kurserne lærer du at koble dine nyerhvervede analytiske kompetencer med konkrete kommunikationsfærdigheder. 

 

Med formål om at styrke dine personlige kompetencer, virksomheden og jeres afsæt for fremtidig vækst, handler det om at eksekvere og udnytte de unikke muligheder forbundet med forhandlinger. Grib chancen i dag, bliv en boss og bevar det kølige overblik i pressede situationer med nye forhandlingsteknikker.