Billede & Medie

 

Det er ikke en hemmelighed, at vi i dag lever i digitaliseringens æra. Den digitale disruption betyder, at vi i dag sidder begravet i vores mobiler og digitale devices. Tilstedeværelsen er rykket online og om man vil det eller ej, betyder billeder, medier og online kommunikation i mange henseender, super meget for os som individer, i virksomheder og i organisationer.

 

"Content is king" - find de bedste kurser her

 

Hos Kurser og Uddannelser guider vi dig gennem det sociale marked og den maksimale udnyttelse, forbundet med en online tilstedeværelse. Suit up, træk i de sociale sokker og byd dig selv velkommen i de mange muligheder vi kategoriserer. Tilegn dig fede færdigheder indenfor f.eks. fotografi, billedbehandling, videoproduktion og implementeringen af/på de sociale medier.

 

”Content er king” og de mange kurser indenfor fakultetet vedr. billede og media, sigter at hjælpe dig på vej og ikke mindst tilføre dig bæredygtigt brændstof til, at blive den bedste online version af dig selv. Om du vil finde din indre fotograf frem, blive producere videoer, erhverve dig et bevis som dronepilot eller blot forstå digitaliseringen bedre – så hjælper vi dig på vej og i mål med dine digitale drømme. 

 

Medierne er i dag en vigtig brik i et åbent og demokratisk samfund. Hvorfor bruge tusinde ord og vanskelige vendinger, når et billede kan sige tusinde ord, video mange flere og medier absolut flest? Det er en dependens for virksomheder at følge med, gøre brug af den nye kommunikation og betræde nye markeder. Dit brand er mere end blot et logo. Det er en kombination af æstetik og følelser formuleret på kløgtige, smarte og digitaliseret metodeteknikker.

 

Hop med ombord og lad de dygtige kursusudbydere invitere dig ind i det digitale cockpit. Hvorfor? Fordi at du som kursist har et brændende ønske om, fremadrettet at kunne styre din virksomhed, organisation eller personlige brand succesfuldt frem uden airbag.  

 

Billeder og medier sætter fantasien i gang. Den visuelle identitet og tilstedeværelse påvirker os som mennesker, vores kultur og vores købsadfærd. Fantasi sætter ingen grænser, så om du er ny eller etableret indenfor området, hjælper vi dig på vej med kurser indenfor billeder og medier.