Miljø & Kvalitetssikring

 

Kunne du også godt tænke dig at undgå flere problemer, komplikationer og trælse iterationer? Med et kursus og eller en uddannelse i miljø- og kvalitetssikring kan du komme tættere på dine kunder og brugere og eliminere trælse processer, frustrationer og spildte timer. Find de forskellige uddannelser og kurser indenfor f.eks. Audit, ISO og kvalitetsledelse og naviger i mulighederne nedenfor. 

 

 

Optimer processer med ny viden

 

Er du interesseret i at få miljø, sikkerhed og kvalitet til at gå op i en højere enhed? Hos Kurser og Uddannelser tilbyder vi forskellige fag indenfor f.eks. Miljø- og kvalitetssikring, således du kan effektivisere dine processer og eliminere trælse problemstillinger. 

 

Drømmer du om et arbejde inden for medicinalindustrien? Måske kunne du godt tænke dig, at facilitere fremstillinger af sterile batch på forskrifter fra GMP? Og vil du gerne rustes til at udføre, håndtere og behandle sterile råvarer, emballager og dispenseringsformer? Så er et kursus i steril fremstilling af batch lige noget for dig. 

 

Er du i stedet mere til landbrug og ammoniak betjening? Så har vi det perfekte kursus for dig, som gerne vil lære at arbejde med ammoniak. På kurset i betjening af ammoniakanlæg, har du mulighed for at lære at arbejde med teoretiske og praktiske problemstillinger, forbundet til ammoniak og dets kemiske egenskaber. Udvid din forståelse for kemikaliet, arbejd med anvendelse og betjening af nedfældning udstyr og få styr på udstyret du skal bruge til ludning af strå afgrøder.

 

Hvis du kunne i stedet kunne tænke dig at lære omkring kvalitetssikring, udarbejdelsen af vedligeholdelsesplaner og formidlingen af information, planlægning og projektstyring er du landet det helt rigtige sted. På vores kurser kan du bl.a. lære at vurdere arbejdsmiljømæssige problemstillinger, miljøforhold og kvalitetsbehov som basis for, at være i stand til at udtænke, udvikle, opbygge, implementere og ikke mindst eksekvere relevante styresystemer til sikring af kvalitet og sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

 

Kurserne er bl.a. for dig som drømmer om at starte og udvikle en ledelsespraksis indenfor arbejdsmiljø, miljø og kvalitet samt projektstyring med formål om, at varetage og håndtere autorisation mæssige ansvarsområder. Specielt med fokus på kunder, samarbejdspartner og myndigheder.