Musik & Teater

 

Det er bevist med videnskabeligt evidens, at musik og dansk gør dig glad og giver sprudlende dagligdage. Musik og teater forekommer i mange forskellige forgreninger og hos Kurser og Uddannelse har vi samlet landets bedste, således det er nemt, bekvemt og ikke mindst overskueligt for dig, at navigere i de mange muligheder. Hvad end du er interesseret i ukulele timer, guitarundervisning eller seniordans hjælper vi dig. 

 

Bliv glad med musik og dans

 

Drømmer du om at spille trommer som den næste Lovestick? At kunne spille trommer er en eftertragtet færdighed som størstedelen beundrer. Instrumentet er et anerkendt og kraftfuldt instrument, så hvis du vil indtage scenen som en vaskeægte Phil Collins, så har vi de helt rigtige kurser og uddannelser til dig. Måske du hellere vil lære at spille harmonika, få indblik i det musikalske univers og lære meget mere omkring harmonikaen? Så har vi også det korrekte kursus til dig. På et af disse kurser vil du blive introduceret for diskant-og basissystemer samt en lang række teknikker. 

 

Uagtet hvilke instrumenter, genrer og færdigheder du gerne vil dygtiggøre dig i, så finder vi de korrekte kurser til dig. Har du lyst til at lære at spille guitar? Vi tilbyder kurser med kompetent undervisning, som introducerer dig til akkorder og sammenspil, så du kan rocke afsted og blære dig for både venner og familie. 

 

Med et kursusforløb i seniordans, kan du komme udenfor egne rammer og møde danseglade mennesker. Stift nye bekendtskaber og kom ud at "mingle" i en sjov, afslappet og uforpligtende atmosfære med motion og bevægelse i hovedrollen. På et kursus i enten dans- eller seniordans kan du komme og fornemme musik- og danseglæden. 

 

Om det er en kort uddannelse eller kursus i trommer, harmonika, seniordans, ukulele, klaverspil, guitarspil er helt op til dig. Vi tilbyder kurser og uddannelser i størstedelen af musikinstrumenter og guider dig gennem de mange muligheder. Ydermere har du mulighed for, at blive en del af et rigtig hyggeband hos Kent Secher Ebbesen.