Friluft/Fritid

 

Elsker du friluftslivet, at være udenfor og ikke mindst de aktiviteter forbundet med livet under åben himmel? Så tag for dig i buffetten af udendørsmuligheder, hvad end du ønsker et kursus i jagt- og jagttegn, havedesign eller havkajak. 

 

 

Under åben himmel - det fede friluftsliv

 

Hos Kurser og Uddannelser har du mulighed for at deltage i landets bedste kurser. Hold på hat og briller mens vi åbner dørene til friluftslivets mange glæder. Måske har du længe gået og drømt om at nyde udelivet, at bevæge dig endnu mere ud i den friske luft og udforske de eventyr, som venter lige for snuden af os. Mangler du den grundlæggende viden og erfaring, eller føler du dig usikker på egne kompetencer og udstyret du skal bruge? Så hop på et initierende kursus i enten jagttegn, regnvand, havkajak og eller havedesign og gør noget ved drømmen i dag. 

 

De forskellige kurser er tilrettelagt således, at de giver dig de mest basale, nødvendige og agile færdigheder og kompetencer indenfor deres fagområde. Vi tilbyder f.eks. uddannelser i grønne regnvandsløsninger som regnvejrs konsulent, med gode jobmuligheder -og ikke mindst arbejdsvilkår. Du elsker jo at være udenfor under åben himmel.

 

Udover det, kan du opleve naturen fra havkajak i en sjov, lærerig og action packed 7 dages pakke. Det kursus henvender sig både til nybegynderen som aldrig har roet i kajak før, men også den øvede roer som gerne vil forfine sin teknik, udvikle balancen og blot få en på opleveren.