Coaching

 

Coaching er et rådgivende koncept, som spreder sig over en bred og mangfoldig palette af muligheder. Kort og komprimeret handler coaching om at vejlede, rådgive og hjælpe en person, virksomhed eller organisation i forfølgelsen af enten en drøm, et specifikt mål eller drømme. En coach er omvendt en psykolog, fokuseret på fremtiden og ikke fortiden. 

 

Bliv certificeret coach - realiser dine drømme her

 

 

Lær coaching som et professionelt og effektivt samtaleværktøj. Bliv certificeret coach hos en af de mange udbydere, og løft dine samtale- og kommunikationsevner til et federe postnummer. Med et coach bevis i baglommen lærer du, at afholde værdiskabende, professionelle og ikke mindst personlige samtaler i en virksomhed, organisation eller i privaten.

 

Coaching som profession eller værktøj? Coaching er et stigende fænomen i virksomheder, HR-afdelinger og hos et flertal af uformelle ledere i små og store organisationer. Den professionelle tilgang og supporterende samtaleform som indkapsler coaching, giver typisk store resultater i jobs med mange svære samtaler.

 

Naviger rundt i vores mange udbydere af kurser indenfor coaching, kickstart din nye karriere indenfor coaching og oplev en verden af værdifulde samtaler. Om det drejer sig om professionel coaching eller i privat regi, hjælper vi dig på vej, som var vi din digitale platform coach. Hos os kan du nemlig eksperimentere i de mange coaching-modeller, det brede udbud og på segmenteret vis finde ud af, om coachrollen er noget for dig.

 

Coach porteføljen består af kurser og uddannelser indenfor et flertal af forskellige kategorier. Vi gør det nemmere for dig, at opnå og realisere dine karrieredrømme indenfor den coachingkategori du drømmer om. Så giv dig selv en rundvisning i de mange muligheder og tag for dig i buffetten bestående af b.la. erhvervscoaching, sportscoaching, stresscoaching, mentorcoaching, sundhedscoaching, privatcoaching og mange mange flere.