Markedsføring

 

Vi lever i digitaliseringens æra, tilstedeværelsen er rykket online og din markedsføring har aldrig været vigtigere. Sociale netværk, virksomheder og online platforme er fylder mere og mere. Find det bedste kursus for dig og hop med på moden inden det er for sent, vi guider dig gennem hele processen. Naviger i de mange markedsføringsmuligheder nedenfor.

 

Meningsfuld markedsføring

 

Kunne du tænke dig at blive blive bedre til hele markedsførings universet, få fede færdigheder inden for alle processer og måske arbejde fuldtid som f.eks. Social Media Manager? 

Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet en lang række gode, strømlinede og anbefalede uddannelser og kurser indenfor markedsføring. Drømmer du om at planlægge, udvikle og ikke mindst eksekvere din eller andre virksomheders markedsføringsaktiviteter? Så er du landet lige i sweet-spot. Her kan du tilegne dig kompetente kompetencer og færdigheder indenfor markedsføring, hvor fundamentet for læring og forståelse er bygget på grundlæggende forhold, værdier, begreber, modeller og ikke mindst værktøjer. 

 

Få dig også en faglig bagage med moduler i markedsføringsplanlægning og forhandling, internationale markedsføringsaktiviteter eller email-marketing. Sidstnævnte er et kursus for dig, som vil introduceres succesfuldt til et af de mest udbredte e-mail marketing softwares og services. Længe har markedsføringen i e mails været et proaktivt benyttet værktøj og et af de mest effektive måder at drive trafik og salg på. Hvis du kunne tænke dig en bred, grundlæggende og mangfoldig viden indenfor brugen af email-marketing og Mailchimp programmet, så er kurset lige noget for dig. Her bliver du rustet til at varetage driften af virksomheders email-marketing.

 

Drømmer du i stedet om, at blive en dygtig digital marketing manager eller social media manager? Vi tilbyder kurser hvor du kan lære omkring online annoncering, Google adWords og konverteringsrater. Har du lyst til at lære om kommunikation, målgrupper og influencer-strategier? Så er et kursus i Sociale Medier måske lige noget for dig. Her får du en udvidet forståelse for branding, forskellige platforme og effektiviteten af sociale medier som instrument.

 

Tilegn dig viden omkring de mange processer, begreber og redskaber. Bliv klar til det næste karriereskridt og sæt kurs mod drømmejobbet.