Sikkerhed

 

Når uheldet er ude, kan førstehjælp redde liv. Kunne du tænke dig at være forberedt, hvis der skete en ulykke på arbejdspladsen, på motorvejen eller i hjemmet? Hos Kurser og Uddannelser hjælper vi dig med, at navigere rundt i de mange muligheder for at arbejde som vagt, dørmand eller bare med førstehjælp og PU. Her kan du lære førstehjælp og livredning lige fra bunden, måske få genopfrisket den gamle viden og omsætte vigtige værktøjer til præstationer i praksis, så du kan sætte sejl og kurs mod drømmejobbet. 

 

Vil du arbejde med sikkerhed?

 

Gå på opdagelse i hele universet omkring arbejdet med sikkerhed og lær mere omkring førstehjælp, livredning og udstyret man bruger i kritiske situationer. Vi har samlet landets bedste kurser og sat en ære i at servere dem delikat, således det er nemt og bekvemt for dig at finde de korrekte kurser.

 

Lær meget mere om krisehåndtering, færdselsrelateret førstehjælp, førstehjælp vedrørende hjertestop og generelt livreddende førstehjælp. Det er endvidere muligt at deltage i kurser vedrørende førstehjælp til kørekort. Er du privatperson, medarbejder i virksomhed eller tilkoblet en idrætsforening? Uanset din arbejdsmæssige situation kan førstehjælpsbeviset og evnerne til at redde liv være en afgørende faktor, specielt for vedkommende som i dagligdagens virke arbejder med mennesker. Over en 6 timers varighed vil du som deltagende kursist, blive klædt ualmindelig godt på til at tackle livstruende situationer, både hos børn og voksne. 

 

Hos Kurser og Uddannelser har du også mulighed for at blive autoriseret vagt og dørmand. Uddannelsen som enten vagt eller dørmand giver dig gode jobmuligheder for, at få en central rolle i samarbejdet mellem ansættelsessted, gæster, kollegaer, politiet og brandmyndighederne.

 

Du har mulighed for selv at skræddersy omfanget og vælge til og fra blandt de mange belejlige kurser. Ønsker du den ekstra sikkerhed og tryghed i hverdagen, kan du lære hvordan man effektivt og på bedst mulig vis genopliver personer, der har fået hjertestop. Med et stigende antal hjertestartere i lokalsamfund, store byer og i butikker er der brug for folk, som ved tør bruge dem og ved hvordan de fungerer. Prøv teorien af med realistiske simulationer og øvelser, således du føler dig sikker i at bruge udstyret i akutte situationer. 

 

Kender du en eller flere, som har fået hjertestop? En person med hjertestop dør uopretteligt efter kun 8-11 minutter, hvis vedkommende ikke får hjælp. Men med generel førstehjælp, bl.a. bestående af hjertemassage og kunstigt åndedræt kan man forlænge muligheden for overlevelse med 16 minutter's reel tid. Bliv en af hverdagens helte med et kursus i førstehjælp, således du er klar til at gå forrest i kampen.