Jura

 

Bliv opdateret på jura og forstå dig på diverse regler, love og problemstillinger i praksis. Styrk din faglige profil og dit CV med et af vores mange kurser i jura. Find lige præcis det, som passer til dig. 

 

Jura er en svær størrelse..

 

Hos kurser og Uddannelser sætter vi en ære i at gøre tingene nemme, overskuelige og super simple. Man kan desværre ikke altid sige det samme om jura, og fagets mange forgreninger og forskellige facetter. Går du og drømmer om at få styr på f.eks. forvaltningsret- og persondatabeskyttelse, personalejura- og lønberegning, ansættelsesret eller generel jura i forbindelse med virksomheder og Human Resources, så er du heldigvis landet det rigtige sted. 

 

På et kursus og eller en uddannelse i jura hos Kurser og Uddannelser bliver du primet til, at stå stærk juridisk omend du hverken jurist eller advokat. Så hvis du kunne tænke dig at arbejde med sagsbehandlinger i et bredere omfang, komme ind under huden på f.eks. socialrådgivere, planlæggere, økonomer, chefsekretærer og mange af de bærende elementer i projektledelse, så er disse muligheder for kursus og uddannelse lige noget for dig. Kurset henvender sig nemlig til alle der arbejder med sagsbehandling. Bliv klogere på gamet inden for socialrådgivning, strategi, økonomi, chefsekretærer og ansvarlige for projektledelse i det offentlige. Og til de private virksomheder, der samarbejder med det offentlige, samt andre, herunder ledere, der ønsker at få opdateret deres viden om offentlig ret.

 

Vi tilbyder nogle af Danmarks bedste kurser indenfor det juridiske univers, og er klar til at hjælpe dig med at finde, det korrekte kursus og eller uddannelse til dine drømme.