Skønhed & Pleje

 

Drømmer du om at uddanne dig indenfor skønheds- og plejesektoren og måske blive skønhedsterapeut, arbejde med makeup, hudpleje og kosmetik? Så har du hermed chancen for at finde det kursus eller den uddannelser, som passer lige til dig. 

 

 

Det bedste fra skønhed og pleje

 

Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet landets bedste muligheder for dig, som aspirer at arbejde med skønhed og pleje. Har du flair for farver, sammensætningen af kosmetik og vil du gerne klædes på til en række spændende og kreative jobs og arbejdsmuligheder?

 

Vi tilbyder spændende kurser og uddannelser indenfor kosmetologi, hårvoksning, makeup og meridianer, muskler og organer. I skønheds- og plejesektoren finder du jobs der handler om personligt performance og velvære, udseende, frisurer, påklædning og stilistiske outfits. Frisører klipper, farver og ordnet ikke blot hår, men rådgiver og anbefaler en lang række produkter og pleje til håret i samspil med ønsker om udseende. Stylister arbejder bl.a. med personlige stilarter vedr. tøj og mode og sammensætter de perfekte rammer for andre og deres outfits. Kosmetologer fokuserer på hudpleje og sundhedsaspektet i gode produkter, og er med på sidelinjen når de rigtige rammer for god hudpleje skal sættes. Der er et hav spændende jobmuligheder inden for personlige serviceydelser. 

 

Vores kursus i "Hårfjerning med voks" er et af månedens hotteste. Det er f.eks. for dig som gerne vil arbejde med voks-hårfjerning i en klinik, privat eller hos spændende virksomheder. På dette kursus lærer du alt hvad du har brug for, i forbindelse med hårfjerning med voks af ben, bikini, ansigt og ryg. Her bliver du trænet i brugen af markedets bedste voks, som gør behandlingerne uigenkendelige og tilnærmes vist smertefrie. Hvis du er mere til at blive beriget med viden omkring hvor de forskellige meridianer går, hvilke muskler der relateres til hvilke organer, og hvordan du kan få standset den onde cirkel - så er et kursus i medianer, muskler og organer i stedet måske noget for dig. 

 

Hop ud i det og sæt sejl mod dine karrieredrømme med de bedste kurser og uddannelser, som passer lige til dig.