Psykologi & Terapi

 

Kunne du tænke dig at hjælpe, styrke og proaktivt udvikle mennesker? Hvad end om det er i personlig- eller professionelt regi, så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige kursus for dig og dine drømme? Filtrér listen nedenfor og vælg til og fra som det passer dig. Hos Kurser og Uddannelser har vi sat en ære i, at udvælge landets absolut bedste kurser. 

 

 

Medmenneskelige evner - er det dig?

 

Har du lyst til at arbejde med mennesker og hjælpe, støtte og ikke mindst styrke andre i deres personlige problemstillinger- og udvikling? Så kan en uddannelse indenfor psykologi og terapi være lige noget for dig. 

 

Et grundlæggende kursus i enten terapi eller psykologi kan fungere som en appetizer, hvorved du kan smage på livet under uddannelse som f.eks. Psykolog. Efter at have læst psykologi, er der typisk af hav af gode muligheder inden for forskellige facetter og områder. Prøv eventuelt kræfter som privatpraktiserende psykologi og egne klienter, oftest længere forløb og fede lønninger, eller det offentlige og de muligheder forbundet med sygehuse, hospitaler og eller skoler. Som uddannet psykolog har du også mulighed for, at blive ansat i større private virksomheder- og organisationer og varetage bl.a. funktioner som personaleudvikling, karriere komplekser og eller medarbejder-samarbejde. 

 

Vi tilbyder endvidere uddannelser- og kurser i kognitiv terapi til dig, som elsker at arbejde med mennesker og måske har en social- og sundhedsfaglig og eller pædagogisk uddannelsesbaggrund. Med et uddannelsesbevis i baglommen i Kognitiv Terapi, kan du blive klar og kvalificeret til at anvende kognitive metodikker i dit daglige arbejde, enten i organisationen eller på jobbet. Find den uddannelse eller det kursusforløb, som passer bedst til dig og dine drømme. Vi sørger for, at du kan få de praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, således du er på rette karriere-kurs. 

 

Grundlæggende er de forskellige uddannelser og kurser i psykologi og terapi noget for dig, hvis du nyder arbejdet med mennesker og gerne varetager en støttende, supporterende og udviklingsbetinget beskæftigelse. Det kræver bl.a. stærke kompetencer indenfor rådgivning, en god tålmodighed og ikke mindst, at du kan tale med andre omkring deres personlige problemer. 

 

Bliv klogere på dig selv, din karriere og find ro i dagligdagens dilemmaer. Vi tilbyder dig de grundlæggende kompetencer, færdigheder og ikke mindst instrumenter. Sidstnævnte skrues der individuelt på, i forsøget på at finde den rigtige balance og flytte fokus fra begrænsninger til muligheder.