Social sundhed

Social og sundhed tekst.

 

SoSu er fundamentalt for vores velfærd. Har du ambitioner, målsætninger og drømme om at arbejde indenfor social- og sundhedssektoren? Så tag for dig i buffetten af kompetente kurser nedenfor. Hos Kurser og Uddannelser har vi sat en ære i, at samle og udbyde landet bedste muligheder inden for sundhedssektoren. 

 

Find de bedste kurser i SoSu

 

Drømmer du om at blive kostvejleder, sundhedscoach, praktikvejleder eller ernæringsekspert? Hvad end dine karrieredrømme inden for social- og sundhedssektoren måtte være, er du landet det det rigtige sted. 

En uddannelse som social- og sundhedsassistent er tilrettelagt dig, som gerne vil arbejde med mennesker i dagligdagens praksis. Social- og sundhedssektoren giver dig høj faglighed, kompetencer og evner til at tage ansvar for andre. Bevar overblikket i stressede, pressede og sommetider ubehagelige situationer. Kan du lide at arbejde med andre menneskers mentale og fysiske helbred, bidrage til at alle får et værdigt liv og ansvarsfuldt tage dig af andre? Så er et kursus og eller en uddannelse inden for social- og sundhedssektoren med stor sandsynlighed, lige noget for dig. 

 

Det danske velfærdssystem er bygget op omkring mennesker som dig. Du som er kærlig af sind og sjæl og gerne vil sikre, at dine medmennesker trives omend dårlige forudsætninger. Som SoSu-uddannet bruger du i alle ugens dage din faglige ekspertise til, at gøre en markant forskel for vores medmennesker og medborgere. Som uddannet SoSu-medarbejder hjælper du bl.a. unge, voksne såvel som ældre der kan have brug for pleje, hjælp og assistance til at klare hverdagen og leve et værdsat liv.

 

Som social- og sundhedsassisten indtager du hovedrollen og kernen i dit arbejde er lig med omsorg, sygepleje og hjælp til borgere i sygdoms- og behandlingsforløb. Du er indstillet til at gøre en mærkbar forskel og kender til symptomer samt behandlinger, du kan observere og reagere på andre menneskers tilstande og grundlæggende hjælpe vedkommende. Endvidere vil du arbejde i tætte relationer med bl.a. sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, læger og og fysioterapeuter. 

 

Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet en lang række SoSu-uddannelser og kurser, således du kan sætte sejl mod dine karrieredrømme. Lær meget mere om konsekvenspædagogik, arbejdet som motorik assistent, praktikvejleder, hospicemetoder, ATLS og modtagelse af svært tilskadekomne, omsorgsarbejde, sociale problematikker og misbrugsproblemer, rehabiliteringsmetoder, pædagogik inden for demens og sygdomskendskab, neuropædagogik og eller medicinadministration.