HR

 

Human Resources er et vidt begreb og omfatter alt fra god kommunikation til forandringsprocesser, kompetenceudvikling og organisationskultur. Kunne du tænke dig at få fingeren på pulsen, udvikle og aktivt forbedre virksomheders organisationskulturer? Så er et kursus i HR-funktionens forskellige facetter indkapslet i fede fagmoduler, lige noget til dig. På et af de mange kurser kan du imødekomme ønsket om en bredere forståelse af konceptet, funktionens egentlige rolle og hvordan du afvikler den til perfektion. 

 

 

Fra irritation til motivation

 

Det kan være svært at forstå det store omfang af HR i en virksomhed, da funktionen er spundet ud mange vinkler og forekommer over forskellige facetter. Basically er Human Resources interessant for dig, som gerne vil arbejde med mennesker, medarbejdere og performance i tilvejebringelsen af resultater og benchmarks, baseret på bæredygtige virksomhedskulturer.

 

En medarbejder i HR arbejder i tæt samspil med virksomhedens organisation, hvilket gør den strategiske HR-funktion til en fundamental værdi for virksomheder. Hos Kurser og Uddannelser guider vi dig gennem de forskellige kursusudbydere, så du frit kan navigere i mulighederne og vælge til og fra. Bliv et bærende element for virksomheders økonomiske output og omsætning qua god kommunikation, fede forhold og vinderkulturer. 

 

Et kursus i Human Resources ruster dig til at tackle organisatoriske udfordringer i virksomheder, genskabe balancen hos medarbejdere og omdanne overskud til omsætning. Bliv klogere på HR-universet, lær at vende irritation til motivation og få ansvar for den interne udvikling. Kurset eller uddannelsen indenfor HR er designet til dig, der gerne vil effektivisere, styrke og proaktivt udvikle dine karrieremæssige kompetencer. 

 

Med et HR-bevis i baglommen fra en af de mange kursusudbydere, kommer du omkring den praktiske håndtering af personalejuridiske opgaver, formidlingen af information og data, gennemførelsen af personalesamtaler, redskaber til kompetenceudvikling og rekrutteringsredskaber.