Sprog

 

Drømmer du om nye, forbedrede og ikke mindst flydende sprogfærdigheder og kommunikative kompentencer? Med et kursus og en uddannelse i sprogbrug, undgår du at blive misforstået og får styr på grundlæggende vendinger som både vil profitere din dagligdag, men også karriere. 

Hop ombord på en en af de mange sprogkurser i fremmedsprog eller dansk, erhverv dig nye evner indenfor sprogbrug og kommunikation og bliv selvsikker på dig selv. 

 

 

Fremmedsprog, tegnsprog eller erhvervssprog?

 

Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet landets bedste muligheder for dig, som aspirer at arbejde med enten dine egne, eller andres sprogfærdigheder.

 

Har du flair for sprog og sidder dine kommunikative færdigheder lige i trekanten? Så har du hermed muligheden for at uddanne dig i at hjælpe andre med deres vanskeligheder. Er du hørende, men synes at det kunne det være spændende at lære tegnsprog på begynderniveau? Så tilbyder vi bl.a. kurser i tegnsprog. 

 

I så fald du bare gerne vil forbedre, optimere og ikke mindst styrke dit generelle sprogbrug tilbyder vi hos Kurser og Uddannelser bl.a. speed dansk på 48 timer. Kunne du tænke dig at blive dygtig til dine fremmedsprog? Måske du altid har drømt om at mestre det engelske sprog, at besøge Frankrig og tale flydende fransk eller måske synge sange på svensk? Hvad end dine sproglige drømme består af, hjælper vi dig med at navigere i de mange muligheder, således du kan vælge det helt korrekte kursus for dig. 

 

Vi tilbyder kurser i mange forgreninger. Boost bl.a. dine engelsk-færdigheder med et kursus i nuanceret ordforråd. Her kan du lære at arbejde både med mundtlige og skriftlige kommunikationsformer- og metodeteknikker, som vil supportere og støtte dig langs vejen i dine jobs. På kurset kommer du til at træne din samtaleteknik og vi garanterer dig, at du tilegner dig en større, bredere og bedre forståelse for engelsksproget. 

 

Er du først for nyligt blevet introduceret til det danske sprog? Og ønsker du måske blot at blive bedre i din udtale af danske ord, vendinger og komplikationer? Så er et kursus i dansk udtale måske lige noget for dig. På dette kursus er ambitionen, at du bliver selvsikker i det danske sprog.