Salg & Kundeservice


Salg eksisterer i alt omkring os. Salg handler om indflydelse og kunsten i, at opnå bølgelængde mellem to eller flere parter. Salg kan være alt fra almen butikssalg, til når du skal "sælge" en sengetid til dit barn eller opnå lønforhøjelse hos chefen. Kurser og uddannelser har samlet en stærk palette af kurser, som styrker kundskaber indenfor Salg & Kundeservice. Find netop dét der passer til din situation nedenfor.

 

Salg & Kundeservice. For dig som vil fremad

 

Salg og kundeservice er et omfattende fag med mange mangfoldige facetter. Salg er uden tvivl blandt de bedste, vigtigste og ikke mindst fyldestgørende discipliner at kunne. Virksomheder vil altid have brug for salg-stærke individer og karakterer, det er uundgåeligt en dependens for mange virksomheder. Sælgere sikrer nemlig virksomheder overlevelse, kendskab og en sund drift med positive resultater.

 

Dygtige sælgere møder oftest kunder og forbrugere med et positivt mindset og på deres banehalvdel. Herfra handler det om at skabe gode relationer, trygge rammer og ikke mindst troværdighed. Kan du som sælger etablere tillid under kundeforholdet, er majoriteten villige til at købe hvad end du serverer for dem.

 

Det handler ikke altid om hvad kunden køber og kaster penge efter, men hvorfor og årsagen bag. Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet nationens bedste kurser, således du ubesværet og bekvemt kan navigere i de mange muligheder og tage for dig i buffetten. Indenfor salg og kundeservice, finder du kurser og uddannelser som kan ruste og endvidere klæde dig kompetent på, til at erobre Danmark som var du Leonardo DiCaprio i hollywood filmen The Wolf of Wall Street. 

 

Drømmer du om at være populær, likeable og yde en god service? På et kursus i salg og kundeservice kan du bl.a. lære, hvordan man skaber og sikre den gode kundeservice som ikke altid bliver forventet. På et af disse kurser, kan du tilegne dig nye fede færdigheder og kompetencer indenfor kundeservice-universet. Vil du sparkes op på siden af dine kedelige konkurrenter og måske endda forbi dem? Så tilmeld dig et af de mange kurser og erhverv dig selv den nødvendige viden. Med et bevis i baglommen indenfor salg og kundeservice, kan du skabe mersalg i butikken, blive ansat som Key Account Manager, forstå de grundlæggende tricks i detailhandlens kundeservice. 

 

Salg og kundeservice er fascinerende fagmoduler i flerfoldige facetter. Vælg det rigtige kursus for dig, bliv klogere på andre og ikke mindst dig selv - så du kan sætte sejl mod dine drømme og realisere målsætningerne.