Sejlads & Søsport

 

Elsker du at være på vandet, omend det er en dejlig sommerdag eller en frisk vintermorgen? Så er du med garanti en god og søstærk sejler. Inden du begiver dig ud på de store oceaner, er det en rigtig god idé at blive klædt ordentligt på til de udfordringer der end måtte opstå. Bliv klar til tackle tarvelige vind- og vejrforhold, tilegn dig ny og vigtig viden som kan omsættes til sødygtige præstationer i praksis. 

 

Det er suverænt at sejle

 

Hos Kurser og Uddannelser, har vi gjort det nemt og bekvemt for dig at navigere rundt i de mange muligheder for at komme til søs. Ønsker du et duelighedsbevis, så du kan blive klar til købet af en ny eller måske større sejlbåd? Vil du gerne indkassere et vandscooter-certifikat, så du er klar på den nye sæson og endda lovpligtigt? Er et speedbådscertifikat måske mere noget for dig, eller favoriserer du måske hyggetimer i havkajakken? 

 

Hvad end dine suveræne sejler-drømme måtte være, vil vi gerne hjælpe dig med at realisere dem. Filtrer i listen ovenfor med de mange muligheder for sejlads.