Håndværk

 

Håndværk, maskiner, og design er i samspil med æstetik bærende elementer overalt vi bevæger os hen. Drømmer du om at blive benhård til handy håndværk i hjemmet, ønsker du byggepladsens bedste udsigt med et kranførercertifikat eller har du helt andre håndværker drømme? Du kan også blive el-installatør, autolakerer eller noget helt tredje. Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet en række ambitiøse uddannelser og komprimerede kurser, således du kan vælge det helt korrekte for dig.

 

God med hænderne?

 

Har du drømme og ambitioner om at arbejde indenfor industrien, håndværkerbranchen, transportbranchen eller byggebranchen. Vil du gerne varetage tekniske opgaver, styrke dine kompetencer indenfor industriel ledelse og blive benhård indenfor handy håndværk? 

 

Hvis du kan lide at rode med elektricitet, sætte lamper op og generelt gøre livet nemmere for mange af dine medmennesker? Så har du f.eks. muligheden for at indtage en ansvarlig leder-rolle og blive el-installatør for en eller flere store virksomheder. Der er rift efter dygtige maskinmestre på arbejdsmarkedet og med i kursusbevis i baglommen, er du godt kvalificeret. 

 

Du kan også gå i krig med arbejdet som svejser og fremstille skibe, kraner, olietanke eller andre spændende metalprægede opgaver. Jobmulighederne er lige så mange og mangfoldige med et svejser bevis. Så har du lyst til at arbejde på en boreplatform eller i udlandet, tjene fornuftige penge og nyde den isolerede arbejdsro? Så har du som svejser rigtig gode muligheder for det.

 

En autolakerer behandler biler, bruger pistol og store dele af jobbet handler om, at for-klargøre bilen til lakering gennem slibning, spartling og grunding. Så kan du lide at rode med biler, og måske udtænke processer fra det rå og uspolerede for-klargøringsarbejde til det flotte, færdiglakerede glas? Så er en uddannelse i Autolakering måske lige noget for dig. 

 

Hos Kurser og Uddannelser vil vi gerne gøre det nemt for dig at opnå, realisere og komme i mål med dine drømme. Derfor har vi sat en ære i selektivt, at samle, udvælge og udbyde Danmarks bedste kurser og uddannelser indenfor f.eks. Håndværk. Naviger i mulighederne ovenfor og vælg det kursus, der passer bedst til dig.