Transport

 

Drømmer du om at arbejde med transport og service? Så er du måske interesseret i et arbejde som taxichauffør, pilot, skipper, buschauffør eller måske endda godsvogn chauffør. Hvad end dine transport drømme måtte indebærer, hjælper vi dig med at navigere i de mange muligheder forneden. 

 

Pilot, skipper eller chauffør?

 

Et arbejde inden for transportsektoren forudsætter, at du kan lide at være på farten og møde nye mennesker. Som enten chauffør, pilot eller skipper er det en dependens, at du kan fungere selv under uregelmæssige arbejdstider. 

 

Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet landets bedste udbydere under en paraply. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt, bekvemt og super smooth for dig, at navigere i de mange muligheder. Sammen finder vi de korrekte kurser og uddannelser, så du kan blive klar til en karriere indenfor transportsektoren. 

 

Er du til maritime transport- og arbejdsmuligheder tilbyder vi en lang række kurser og uddannelser, bl.a. som brandbekæmper, yachtskipper eller mester i VHF- og SRC kommunikation. Du kan endvidere også blive helikopterpilot og få danmarks bedste udsigt, med BAC uddannelsen. 

 

Lyder det lidt for vildt og er du måske typen, som har fødderne plantet solidt i græstæppet, så kan det være at et kursus i Gaffeltruckcertifikat er mere dig. I så fald tilbyder vi 14 forskellige kurser og uddannelser i Gaffeltruckcertifikat, således du endelig kan stable paller som vaskeægte truckchef og ikke mindst fra endnu mere ansvar. 

 

Tilegn dig nye kompetencer og bliv dygtigere indenfor dit erhverv. Hos Kurser og Uddannelser serverer vi udover fagmoduler i chaufførskab, bl.a. også trailerkørekort til bus, mobile krankurser, gods vognmandskurser, taxi uddannelser, radiocertifikater, handicapchauffør uddannelser og kurser og meget meget mere.