Web

 

Er du ved at starte egen forretning, har du fået en idé til en sidegesjæft eller ønsker du egen website til anden lejlighed? Så bliv hængende her. På denne side har vi hos Kurser og Uddannelser samlet diverse kurser indenfor overkommeligt gør-det-selv web-design. Hvad end du ønsker at digitalisere dit CV og opbygge et forspring i feltet af jobsøgere eller har lyst til at starte en webshop, så kan du komme i mål med det lige her. 

 

 

Byg din helt egen hjemmeside

 

Hvis du ikke er online i dag - så eksisterer du ikke. Sådan er det typisk for alle brands og virksomheder. Uanset om du driver en lille web-shop, har planer om det eller driver en anden form for mindre virksomhed, så har det aldrig været nemmere og billigere, at blive valideret med "www." og fortælle din historie på en flot hjemmeside.

Værktøjerne der i dag designes og opbygges hjemmesider med, er i høj grad anvendelige af alle. Hos Kurser og uddannelser hjælper vi dig i gang med stærkt kompetente kurser indenfor hjemmesider og alt hvad der hører til. Alt fra Google Adwords og søgeannoncering, blogging, sociale medier til HTML og CSS. Definer dit mål for dig selv og find det relevante kursus i vores udvalg foroven