Generel SOSU

 

Et kursus og eller en uddannelse i social- og sundhedsassistance er for dig, som elsker at arbejde med mennesker i dagligdagens praksis. Så kan du lide at tage ansvar for andre, bevare overblikket i stressede situationer og have en aktie i andres helbred? Som SoSu assistent er din fornemmeste opgave at sørge for, at andre mennesker og patienter har det godt, genvinder fysisk- og eller psykisk styrke og lever et værdigt liv. Se om faget SoSu er noget for dig med et af vores mange kurser nedenfor.

 

 

Vil du være SoSu assistent? 

 

Drømmer du om at gøre en forskel for mange mennesker? Som Sosu-assistent er kernen i ens arbejde at hjælpe, lede og guide andre mennesker. En uddannelse i social- og sundhedssektoren giver dig høj faglighed, hvorved du i pressede situationer kan bruge den viden du har i bagagen, og omsætte den praksisnære præstationer. Kunne du godt tænke dig at bidrage til, at mange mennesker får et værdigt og respektfuldt liv? Så hop på et kursus og eller en uddannelse indenfor SoSu i dag, og vær med til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker.

 

Naviger i de mange SoSu muligheder ovenfor og filtrer listen, således du finder det kursus eller den uddannelse som passer bedst til dig og dine karrieredrømme.