Håndarbejde

 

Drømmer du om at udfolde dine mest kreative evner, udleve din skabertrang og arbejde med en lang række tekstile fag? Hos Kurser og Uddannelser har vi samlet landets bedste uddannelser og kurser, indenfor bl.a. traditionelt og kreativt håndarbejde. 

Hop ombord på et af de eftertragtede kurser nedenfor, find det der passer til dig og sæt sejl mod dine kreative drømme færdigheder- og skills. 

 

Kreative hænder?

 

Kunne du tænke dig at strikke, hækle, kniple, væve og generelt arbejde meget mere med hænderne? Måske er det tid til at få nye kreative kompetencer, udleve dine iværksætterdrømme og få styr på din indre skabertrang. Vi tilbyder en lang række kurser i alt håndarbejde, lige fra træsløjd og trædrejning, advanced braiding, glasperler, tegneteknikker, weekendkurser i læder brodering, bark fletning, smykkehåndværk, maleri og adaptering. 

 

Få styr på dit kunstneriske håndarbejde og udlev din indre kreativitet. Find lige præcis det kursus i håndarbejde, som passer til dig. På et af de mange kreative kurser vil du bl.a. arbejde med farvelægning ud ad fra følelser, stemninger og synergier. Endvidere vil du komme omkring gamle metodeteknikker, arbejde ud fra musik og blive bekendt med "det kreative flow". Tilegn dig en masse malermæssige- og kunstneriske virkemidler og teori, som du hurtigt og effektivt kan omsætte til prægtige præstationer i praksis. 

 

Når man sætter sejl mod at mestre de kreative kurser, skal udviklingen komme indefra. Derfor bliver du kun bliver bedømt på dine processer, erfaringer og positive oplevelser af forløbet. Vi garanterer dig at du vil blive klogere, mere motiveret og ikke mindst dygtigere i dit håndværk. Erhverv dig selv endnu flere talenter, nye virkemidler og teknikker til at bygge videre på.

 

På ovenstående kurser er der ingen adgangskriterier, du behøver hverken tunge kandidatgrader eller endeløs erfaring indenfor håndarbejde. Husk det gode strikke, hækle, hygge-humør og reserver din plads allerede i dag. Der er plads til både begyndere, øvede og alle som har lyst til at lære både nye, gamle og kreative teknikker indenfor håndarbejde.