Iværksætteri

 

Drømmer du om at være iværksætter, udvikle fede idéer og sælge dem til store kapitalfonde for så at flytte til Spanien? 
Hos Kurser og Uddannelser guider vi dig gennem markedet for de bedste kurser, således du kan blive klædt på til at angribe iværksætterdrømmen, knuse dine konkurrenter og tackle tarvelige udfordringer. 

 

Bliv din egen boss

 

Vi har alle haft tonsvis af gode idéer, innovative tanker og entreprenante drømme, men det kan være svært for alvor at gøre noget ved dem. Fik du også stjålet din idé af Mark Zuckerberg, Bill Gates eller Elon Musk? Iværksætteri handler ikke altid om at opfinde den dybe tallerken med gode idéer og store visualiseringer, men sommetider blot at fylde suppe i den. God iværksætteri gør livet nemmere qua værdiskabende faktorer.

 

At være sin egen chef lyder overkommeligt, ubesværet og som det fedeste i verden. I praksis rammer realitetens urokkelige sandhed, hypoteserne bliver testet og momsafregningen kalder. Hop på et initierende kursus i iværksætteri og entreprenørskab, grib muligheden for en god appetizer og smag på livet håbefuld iværksætter. Det kan være at det er noget for dig!

 

Det bedste råd til en aspirerende iværksætter er, at kaste sig hovedløst ud i det. For at gøre det nemmere, mindre skræmmende og ikke mindst federe har du hermed mulighed for, at hoppe på et af de mange iværksætterkurser. Vi sørger for, at du får den grundlæggende viden og erfaring indenfor startups og iværksætteri, således du kan tage din forretningsidé til nye højder og eksekvere i rollen som founder. 

 

Bliv taget 360⁰ rundt og omkring hvad det betyder, at drive sin egen virksomhed. Disse kurser vil sørge for, at du lærer de essentielle elementer og efterfølgende er gearet til at kunne hjælpe dig selv, din virksomhed og eventuelt medarbejdere med f.eks. jura, moms, regnskab, finansiering, salg, markedsføring etc. Giv dig selv en raket-god start på din rejse som selvstændig.

 

Grib chancen i dag og tilegn dig den nødvendige viden, vigtige værktøjer og kompetente kompetencer indenfor bl.a. jura og formalia, salg og markedsføring, strategi, moms og økonomi.