Regnskab & Økonomi

 

Er du nyligt udsprunget iværksætter, selvstændig erhvervsdrivende eller blot interesseret i, at skærpe dine evner inden for økonomi eller regnskab? Her på siden finder du adskillige kurser, som styrker dine økonomiske kompetencer, uanset om du tidligere har arbejdet med faget eller er ny ved bordet. Lær, at analysere virksomheders økonomiske situationer, rådgive andre om regnskaber og budgetter og forstå de forskellige set-ups indenfor finansiering.

 

 


Iværksætter-økonomi?

Som iværksætter er der mange kasketter der skal passes, roller der skal påtages og processer som skal eksekveres. Som er iværksætter er ens vigtigste rolle, at være god til det hele. Så banalt som det lyder, er det i praksis ens egen opgave at levere det der skal til. På et kursus i regnskab og økonomi inden for iværksætteri, bliver du primet til de mange drillerier. Få flair for tal, excel og økonomiske nøgletal, således du som aspirerende og håbefuld entreprenør kan lægge driftsbudgetter, etableringsbudgetter og likviditetsbudgetter. 

 

Hop på et behjælpeligt kursus i økonomi og regnskab, bliv guidet tal efter tal og kom i mål med dine iværksætterdrømme. Lad aldrig økonomi- og regnskab være en forhindring.