Nu kan du komme til et sjovt og ikke mindst lærerigt eftermiddagsevent, hvor der afholdes et tre timers kursus i chokoladeforståelse og fremstilling. Kurset indledes således, at du bliver introduceret for chokoladen og tilmed får et indblik i dens historiske baggrund - som en af de mest handlede råvarer på verdensplan.
Lav verdens lækreste chokolade!
Alle deltager vil efter at være blevet inddelt i grupper, aftale hvilke opskrifter der arbejdes med.
Eksempler på opskrifter kunne være:
• Temperering af chokolade og fyldte/støbte chokolader med spændende fyld
• Macarons med citron og hvid chokolade-ganache
• Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund, skum og kvalitetschokolade
• Chokoladefondants
• Sarah Bernhardt
• Trøfler med Bailey’s
• Chokoladetærte med bagt chokoladecreme
• Mørdejstærte med bagt chokoladefyld
• Påskeæg/skildpadder med fyld
Afslutningsvis vil der være fælles præsentation af de varierende chokoladetyper samt testsmagning på lækkerierne. Vi runder af med aha-oplevelser med henblik på teknikker og metoder.
Det praktiske
Du vil få smagsprøver og et samlet hæfte med de nye opskrifter med hjem.
Skulle du være interesseret i aftensmad, tilbyder vi sandwiches eller dagens varme ret for kr. 50,00 pr. person. Skal dog bestilles 2-dage forinden kursusstart.
Ønsker du mere information eller vil du tilmelde dig i en fart? Så udfyld formularen øverst på siden og bliv kontaktet af udbyderen.
* Husk 125,00 kr. til råvarer pr. person.
Tag kurset hvis du vil:
Ring og hør nærmere!
Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer gerne dine spørgsmål
Ring til os på 9698 1000