Kost og kræft - 2 dages workshop

Grøn og naturlig kost mod kræft

Kurset er for dig som er kræftramt, pårørende eller dig, som ønsker at forebygge kræft.

Workshoppen består af to dage, hvor omdrejningspunktet er naturlig og vitaminrig grøn mad. På kurset får du en dybdegående introduktion, til de typer mad der styrker din krop samt, hvilken indvirkning de har.

Emner som blodsukker, inflammation, detox, syre/base og fordøjelse vil blive gennemgået og deres betydning kortlagt. Du vil på kursusforløbet erfare vigtigheden af proteinrige kilder, sunde fedtstoffer, økologi, grønne juicer og deres veje til lindring af ubehag efter kræftbehandling.

Det er ikke en forudsætning for deltagelse, at du er en "Jamie Oliver" i køkkenet. Vi vil undervejs introducere dig for tricks, der gør det nemt for dig at få en sund kost - toptunet til at give dig mest mulig energi. Lær bl.a. at få sunde ingredienser ned med nye og nemmere metoder i form af "smoothies" og "juices".

Programmet: 

1.dag:

0930 - 1000: Ankomst og velkomstdrink i form af grøn juice.
1000 - 1030: Velkomst, introduktion, praktiske informationer, program
1030 - 1130: Hvad er mad/immunsystem/afhængigheder.
1130 - 1200: Rundvisning på Vejlefjord 
1200 - 1300: Frokost i hotellets restaurant
1300 - 1400: Kulhydrater, protein, fedt, syre-base
1415 - 1430: Indtjekning på værelser
1430 - 1530: Læge, Anna Iben Hollensberg fortæller om følgevirkninger af behandling m.m.
1530 - 1600: Gåtur til stranden
1600 - 1800: Mad-workshop i personalekantinen
1830 - 1930: Spisning og tid til mad-snak
2000 - 2200: De termiske bade samt mulighed for at afprøve infrarød sauna for 75 kr
2200 - Godnat

2.dag

(0630 - 0800: Mulighed for løbetur/brug af termerne)
0800 - 0900: Morgenmad tilberedes og nydes sammen
0900 - 0945: Gåtur langs stranden
0945 - 1000: Udtjekning af værelser
1000 - 1200: Tarmsundhed og afgiftning
1200 - 1300: Frokost i hotellets restaurant
1300 - 1400: Mikronæringsstoffer, tang, kosttilskud, vand
1400 - 1445: Spire - workshop
1500 - 1600: "Når livet krakelerer" v. Psykoterapeut Margrethe Højlund
1600 - 1630: Afrunding og evaluering

Undervisere

I løbet af workshoppen vil du blive undervist af to dygtige og engagerede personer, som begge brænder for at formidle sundhed på et bredspektret niveau. Anne-Marie Mortensen og Hanne Heinrich har med flere års erfaring i klientrådgivning og sundhedsfremmende behandling - specialiseret sig i kostrådgivning for kræftramte. De skriver desuden ofte artikler i Tidslernes Blad, som er kræftpatientforeningens nyhedsblad. 

- Hanne Heinrich, kostvejleder med egen klinik på Vejlefjord www.heinrich.dk
- Anne-Marie Mortensen, kostvejleder og sygeplejerske www.madibalance.dk
- Anna Iben Hollensberg er læge med egen integreret medicinsk lægeklinik på Vejlefjord
- Margrethe Højlund er certificeret psykoterapeut fra Systemisk Institut for Familieterapi ( SIF )

Kunne du tænke dig at blive fyldt med anvendelig viden, inspiration og forkælelse i vidunderlige omgivelser? Vil du lære at finpudse dit "brændstof-indtag" til det mest gavnlige for din krop? 

Udfyld kontaktformularen her på siden og bliv tilmeldt denne enestående mulighed - allerede idag!

Om udbyder

  • Udbyder: Mad i balance
  • Telefon: 40 62 02 48
  • Kursuslængde: 2 dage - Man 09:30 til Tir 16:30
  • Kursussprog: Dansk
  • Kursus startdato: Løbende
  • Kursus lokation: Hote Vejlefjord, Vejle
  • Pris for kursus: 4200 DKK

* Antal deltagere: 10-15 Sted: Vejlefjord, Sanatorievej 27 B, 7140 Stouby, www. hotelvejlefjord.dk.

Kost og kræft, Mad i balance

Hvad sker der ved at ønske kontakt?

  • Den kursusansvarlige ringer dig op
  • Du får de informationer, du søger
  • Du får mulighed for at tilmelde dig direkte

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Workshop m. Kost & Kræft hvis du:

  • Vil øge dine chancer for bedst muligt helbred
  • Ønsker sunde oplevelser med ligesindede
  • Gerne vil lære mere om vitaminrig mad og tilberedning

Ring og hør nærmere!

Vi sidder klar ved telefonerne og besvarer gerne dine spørgsmål


Ring til os på 40 62 02 48

madibalance_logo.gif